Over ons

Ons feestje is ook uw feestje

Kwaliteit en persoonlijk contact is onze rode draad. Wij selecteren onze wijnen voor u en dat doen we met kennis en

met passie voor wijn. U kunt erop vertrouwen dat ons assortiment kwalitatief GOED is.

Uw persoonlijke smaak kunnen wij niet bepalen. Daarom willen wij graag met u in gesprek over

uw wensen en bieden wij wijnproeverijen aan. U kunt dan zelf ervaren wat u LEKKER vindt.

foto_ed

Het begon allemaal…

 

met een pop-up winkeltje in hartje Eindhoven als aanzet om een eigen groothandel in wijnen op te zetten. Die samenwerking komt prachtig tot uitdrukking in de naam van de groothandel:

 

De Wijngoden
De Wijngoden willen graag de passie voor wijnen met u delen. Wijn als natuurlijk en puur product leidt tot persoonlijke contacten, het maakt iets los, geeft voldoening, verbind mensen met elkaar op een dieper niveau.
De kwaliteit van onze wijnen dragen een stukje bij aan de vreugde van iedere dag en in deze tijden is dat mooi meegenomen.

In de horeca

 

Exclusiviteit is wat de Wijngoden u als horecaondernemer biedt. U heeft zo het alleenrecht om een kwaliteitswijn te schenken waar klanten speciaal voor naar u toe komen.

 

Advisering
De Wijngoden houden u up-to-date over de nieuwste trends op wijngebied. Wij denken met u mee over de kansen die deze trends bieden voor uw onderneming en uw gasten. Daarmee waarborgen wij uw exclusiviteit.

 

Service
De Wijngoden zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.
Wij bieden u voorraadreservering aan.
Wij geven wijn- en spijsadvies per seizoen.
Wij kunnen uw wijnkaart samenstellen.
Wij houden u op de hoogte over de nieuwste trends op wijngebied
U heeft bij ons geen minimale afname limiet

In business

 

Mijlpalen vieren, successen delen en waardering tonen zijn belangrijke succesfactoren om binding met uw klanten en medewerkers te (onder)houden.

 

Relatiegeschenken

Ons motto; relatiegeschenken geef je het hele jaar door. Het is een goede gewoonte om positief gedrag en daarmee behaalde resultaten aandacht te geven en te waarderen. Het heeft een positieve invloed op uw relaties met anderen. Van een compliment in de vorm van een mooie fles wijn tot een mooie bubbel om samen uw successen te vieren. Laat u verrassen door ons feestelijk assortiment.

 

Wijnproeverijen

De Wijngoden geven graag advies over de wijnproeverij die precies past bij uw wensen. We spreken dan bijvoorbeeld over een afsluiting van een vergadermiddag, een onderdeel van een bedrijfsuitje of de viering van een jubileum. Ook kunnen we tijdens uw bedrijfsevenement uw gasten voorzien van een goed glas wijn, met daarbij de behorende informatie.

 

Workshops

De Wijngoden geven in samenwerking met een ervaren bedrijfstrainer, diverse op maat gemaakte wijnworkshops voor uw bedrijf.
Bij onze wijnworkshops staan themas als teambuilding, kennismaking, nieuwe contacten tussen bedrijfsonderdelen, of andere onderwerpen centraal.

Voor particulieren

 

Bent u een echte wijnliefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij willen het vakmanschap en de liefde voor het product graag met u delen. Wij zijn trots op onze collectie, en garanderen dat er voor uw smaak en portemonnee een geschikte wijn in ons aanbod te vinden is.

 

In onze wijnproeverijen laten wij u kennismaken met de kunst van het wijnproeven. U ontwikkelt uw zintuigelijke waarneming zoals geur, kleur en smaak, zodat u uw glas wijn met meer aandacht proeft en kan genieten van wat onze kwaliteitswijnen te bieden hebben.