Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

 

Wijn is een onderwerp waar heel veel over valt te vertellen en te leren. Het is een product dat al vele duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken. De wijngoden zijn voortdurend en gepassioneerd op zoek naar de beste wijnen ter wereld, wijnen met een bijzonder verhaal, wijnen uit gebieden die net ontdekt zijn. De heerlijkste wijnen komen uit onverwachte hoek en de mooiste klassiekers uit gerenommeerde streken.

 

De wijngoden zijn gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen voor de horeca, bedrijven en particulieren. Dit is mogelijk op uw eigen locatie of op een andere door u gewenste locatie. Een standaard wijnproeverij duurt circa 1½ uur en leert u als professional wijn te beoordelen in een prettige en ontspannen sfeer, onder de deskundige leiding van een erkend vinoloog van de Wijnacademie.

 

De wijngoden geven graag advies over de wijnproeverij die precies aansluit bij uw wensen: als afsluiting van een vergadermiddag, als onderdeel van een bedrijfsuitje, als teambuilding voor uw medewerkers, een verjaardagscadeau, het begin van een vrijgezellenfeest, als familieactiviteit, ter gelegenheid van een jubileum, als aanvulling op een kookworkshop of als gezellig uitje met vrienden.

Wijnproeverijen

Standaard wijnproeverij

 

De wijnproeverij start met basis kennis over wat wijn is, hoe de wijn wordt gemaakt, de diverse druivenrassen en hun kenmerken, het hoe en waarom van wijnproeven en combinaties met spijs. U krijgt 6 verschillende wijnen te beoordelen. De standaard wijnproeverij is mogelijk vanaf 6 personen. Prijzen vanaf € 29,50 p.p. (inclusief BTW, exclusief reiskosten en exclusief huur locatie).

Luxe wijnproeverij

 

De wijnproeverij start met specifieke kennis over de exclusieve wijnen die u gaat proeven. De proeverij van 6 verschillende wijnen wordt begeleid met een klein hapje en/of amuse. De luxe wijnproeverij is mogelijk vanaf 6 personen. Prijzen vanaf € 39,50 p.p. (inclusief BTW, exclusief reiskosten en exclusief huur locatie).

Wijnclinic

 

De wijnclinic duurt ongeveer 2½ uur en laat u kennis maken met wijnen gemaakt van o.a. Chardonnay, Sauvignon blanc, Riesling, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir eventueel aangevuld met inheemse druivensoorten zoals: Monastrell, Malbec, Tannat, Verdejo en Vuira. De wijnclinic is mogelijk vanaf 6 personen. Prijzen vanaf € 49,50 p.p. (inclusief BTW, exclusief reiskosten en exclusief huur locatie).

Thema wijnproeverij

 

Op basis van uw budget maken de wijngoden een voorstel voor een wijnproeverij op maat. Voorbeelden van een thema wijnproeverij kunnen zijn: een seizoensgebonden proeverij (wild, asperge), het proeven van wijnen uit een specifieke streek, het proeven van wijnen van dezelfde druif uit diverse streken, het proeven van biologische wijnen, wijnproeverij met als thema teambuilding in samenwerking met een professionele bedrijfstrainer.

Bubbel wijnproeverijen

 

De wijnproeverij start met specifieke kennis over de exclusieve bubbels die u gaat proeven. De proeverij van 6 verschillende bubbels (2 Champagnes, 2 Cavas en 2 Proseccos) wordt begeleid met een klein hapje en/of amuse. De bubbel wijnproeverij is mogelijk vanaf 6 personen. Prijzen vanaf € 49,50 p.p. (inclusief BTW, exclusief reiskosten en exclusief huur locatie).

Een wijnproeverij op maat

 

Uiteraard kunt u een wijnproeverij op maat organiseren. Ook benieuwd naar de wijnproeverijen van de wijngoden? Neem dan contact op via e-mail of telefoon!